Fråga.




Fråga: hur reagerar omgivningen på dig som ung mamma?

Det här med ung mamma förstår jag inte riktigt. Det spelar ju ingen roll hur gammal man är när man blir mamma, bara man känner sig redo. Nu till din fråga :) Alla jag har i min omgivning är grymt positiva till att jag är mamma nu. Alla älskar min dotter och tycker hon är underbar. Mamma och pappa vart otroligt glada när dom fick veta det också.
Så ja, dom flesta tycker det är helt underbart :)

Kommentarer
Postat av: Karro 17 år

Tack för svar. Intressant att höra. Kanske formulerade mig fel med "ung" men de är ungt när man tänker med normer och "vanliga mammaåldern" men det är skönt att det börjar försvinna med normer när man är mogen för att ha barn. Ålder är ju bara oftast två siffror! :)



GO GIRL!

2010-05-23 @ 19:26:57
Postat av: Carro

Det är inget att tacka över :) Ja, jag är så trött på folk som klankar ner på "unga" föräldrar. Mina vänner har åkte på många kommentarer om att dom är för unga osv. Jag tycker det är sjukt, är man redo för det så är det ingen annan som kan komma och säga något :)

2010-05-23 @ 22:38:14
URL: http://carolingustavsson.blogg.se/
Postat av: johanna

Hur gammal är du? Ändå starkt av dig, jag själv är 16 och fick min dotter för 5 månader sedan, vet hur jobbigt det kan vara ibland :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0